Ghid debransare

Acest Ghid are drept scop clarificarea legalitatii debransarii, practic anularea tuturor “legendelor” si barfelor despre debransarea de la instalatia de incalzire a cladirii, precum si salvarea a cca. 30 milioane lei vechi in buzunarul dvs. din calea escrocilor institutionali.

Pret: 30 lei 
Termen de livrare: maxim 24 de ore de la trimiterea prin e-mail a confirmarii platii

Prezentare

Debransarea este astazi un fenomen de masa si de la an la an zeci de mii de apartamente fie se debranseaza pentru ca proprietarii nu mai suporta sistemul centralizat al statului care ii ofera preturi foarte mari si o calitate foarte proasta fie sunt debransati de catre stat cu forta prin inchiderea totala a sistemului centralizat local de furnizare a caldurii si a apei calde, servicii de baza pentru oameni si pentru case. Astfel din cca. 3 milioane de apartamente conectate la sistemele centralizate in anii ’90 astazi mai sunt conectate cca. 1,2 milioane adica peste jumatate din sistem a disparut !
Acest fenomen al debransarii fata de care nimeni din aparatul de stat nu face nimic bun pentru consumatori, arata ca si cum este dorit de cei din aparatul de stat adica cineva, unul sau mai multi, profita de aceasta situatie pentru a lua spagi, de la unul sau mai multi dintre cei care vand centrale termice de apartament ceea ce este mult mai usor decat a face treaba buna si a oferi o alternativa corecta si buna consumatorilor de energie termica. De aceasta situatie au profitat si profita niste baieti „smecheri de sistem”, din autoritati, din R.A.D.E.ti, din primarii, din ministere s.a. in plus o parte din acesti baieti si fetite de sistem corupt au lansat si tot felul de dezinformari catre populatie pentru a-si crea si un sistem de luat bani din debransare practic un sistem de furat bani. Astfel un proprietar care vrea sa se debranseze si, in necunostinta de cauza adica dezinformat, este „dirijat” catre „sistemul lor” scoate din buzunar, degeaba, cca. 3000 lei (30 milioane lei vechi), pentru un asa zis „proiect”. In sistemul real si legal conditia este cu totul alta costul pentru procedura de debransare fiind de cel mult 10 lei. Astfel in Romania functioneaza din plin regula: esti informat esti salvat, esti dezinformat esti furat !

Cuprins

1. Ce este debransarea
2. De la ce se face debransarea
3. Drepturile proprietarului
4. Obligatiile proprietarului
5. Ce spune legea
6. Rolul adunarii generale a proprietarilor
7. Cui se adreseaza proprietarul pentru debransare
8. Cererea de debransare
9. Cine aproba debransarea si in ce conditii
10. Cum se executa debransarea
11. Cine certifica debransarea
12. Garantarea debransarii
Anexa: Cerere de debransare tip (se desprinde pentru utilizare, contine aviz legalitate F.A.P.R.)

Comenzi E-book

Dupa achitarea Pretului afisat la Prezentarea cartii in contul RO39RNCB 0318 0292 8131 0001 deschis la B.C.R. pe numele OPAINA RADU, in termen de 24 ore, veti primi cartea dorita/e in format .pdf.

Dupa achitarea sumei trimiteti pe office@fapr.ro mesajul:

“Am achitat suma de ……….. lei pentru achizitionarea cartii/cartilor …………………. in format .pdf  pentru persoana fizica/juridica ……………….. Nr. tel. ……………………..

Trimiterea cartii/cartilor se va face pe adresa de e-mail ……………………

Imi asum raspunderea juridica, materiala si civila de a nu comercializa cartea/cartile primite fara acordul autorului.”

Atentionare:
Recomandam sa nu utilizati e-mail de tip @yahoo.com. Daca utilizati e-mail de tip yahoo.com va trebui sa cautati in spam corespondenta primita de la office@fapr.ro.