CURS DE PREGATIRE A ADMINISTRATORILOR DE IMOBILE PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI DIN ROMANIA

– CURS SUSPENDAT –

Pentru prima data in istoria Romaniei, incepand cu 01 Septembrie 2001 F.A.P.R. desfasoara Cursul de pregatire profesionala pentru administratorii de imobile din cadrul Asociatiilor de Proprietari. Durata cursului este de 7 saptamani, 2 zile pe saptamana, sambata si duminica. Participarea la curs este in ordinea inscrierilor. Examinarea se va da dupa absolvirea cursului.
Pana in prezent au absolvit acest curs aproximativ 3500 de persoane.

Inscrierea: la sediul F.A.P.R. sau prin e-mail (office@fapr.ro) pe baza de cerere tip insotita de copie dupa buletin/carte de identitate.

Conditiile minime pentru inscriere sunt:

  • studii medii (diploma de bacalaureat).

Costurile estimate, platibile la data cursului, sunt:

  • Pentru persoane fizice: 450 lei;
  • Pentru persoane juridice (asociatii de proprietari, societati/firme specializate): 450 lei;
  • 20 % REDUCERE (360 lei) pentru asociatiile de proprietari membre cotizante ale Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania, cu fidelitate de cel putin 9 luni.

Examenul tip grila pentru obtinerea certificatului pentru specialitatea “administrator de imobile” va fi gratis la prima examinare si la prima reexaminare iar incepand cu a doua reexaminare intre 20-40 % din valorile precizate mai sus.
Locul de desfasurare, data, ora si conditiile de plata va vor fi comunicate ulterior, in timp util, prin telefon sau prin posta. Va rugam sa ne comunicati orice modificari aparute in timp fata de cele mentionate de dumneavoastra pe cerere.

Poti descarca cererea tip de aici, in format word sau pdf:

Cerere_inscriere_curs_de_pregatire_administrator_imobile.doc

Cerere_inscriere_curs_de_pregatire_administrator_imobile.pdf

GALERIE FOTO

« of 6 »