La cererea asociatiilor de proprietari F.A.P.R. presteaza activitati de
CENZORAT

O mare problema care exista in cadrul asociatiilor de proprietari si este foarte greu de rezolvat o reprezinta lipsa cenzorilor, bine pregatiti, profesionisti, bine intentionati, seriosi si corecti. Chiar noi ne-am lovit, din plin am putea spune, de aceasta problema recomandand, celor care au cerut, persoane care s-au dovedit pe teren a fi cu totul altceva dar numai cenzori nu. Si pe noi ca si pe dvs. viata cu probleme si bucuriile ei, care sunt de multe ori opuse teoriilor si sentimentelor normale si curate, ne educa si ne face sa progresam iar fiecare va plati cat va trai de zeci de ori mai mult pentru raul facut altora.

Din acest punct de vedere F.A.P.R. a decis sa se implice in mod direct prestand activitati de cenzorat in asociatiile de proprietari care doresc acest lucru in interesul proprietarilor.

In cadrul acestor activitati principalele obiective sunt:

  • verificarea contabilitatii in partida simpla pentru asociatia de proprietari (registre, situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv, balanta de incasari si plati, situatia obligatiilor fiscale catre stat etc.);
  • verificarea listei lunare de plata;
  • consultanta si asistenta de specialitate privind activitatile din cadrul asociatiei de proprietari.

Pe principiul “cine se implica cel mai mult se pricepe cel mai bine” credem ca cei interesati intr-adevar ca asociatia lor sa functioneze bine din punct de vedere legal se vor bucura de acesta noua initiativa a F.A.P.R. Toate aspectele privind aceasta activitate vor fi sub directa coordonare si implicare a d-lui Radu Opaina Presedinte al F.A.P.R.

Conditiile F.A.P.R. – Acest serviciu este gratuit in cadrul cotizatiei lunare.

Comunicare:

  • Asociatia de proprietari trebuie sa aiba un presedinte legal ales;
  • Proprietarii sa nu perturbe activitatea F.A.P.R. Nu se accepta pareri personale sau de grup care nu corespund prevederilor legale. Orice idee sau parere pozitiva si utila proprietarilor, exprimata in scris, va fi sustinuta neconditionat de F.A.P.R.!

Aderare:

F.A.P.R. isi rezerva dreptul de a refuza prestarea acestui serviciu in situatia in care fie presedintele fie proprietarii nu corespund standardelor normale de comunicare si colaborare.