În PREMIERĂ în România din Septembrie 2021
CURS DE PREGĂTIRE/PERFECȚIONARE PREȘEDINTE ASOCIAȚIE DE PROPRIETARI

Mult mai important decât cursul de administrator este cursul de președinte!

În fața unui președinte bine pregătit, informat și activ nu mișcă nici un administrator certat cu legea și competența profesională!

Singura soluție reală pentru stoparea sau prevenirea fraudelor din asociația de proprietari o reprezintă președintele absolvent al cursului F.A.P.R.!

În condițiile Legii nr. 196/2018 art. 56 alin. (4) președintele asociației de proprietari se poate pregăti/perfecționa.

Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din România (F.A.P.R.) organizează din Septembrie 2021, în premieră în România și în Uniunea Europeană, curs pentru pregătirea persoanelor care ocupă sau vor să ocupe funcţia de “Preşedinte Asociaţie de Proprietari”.

F.A.P.R. face înscrieri iar participarea la curs va fi în ordinea înscrierilor. O grupă poate cuprinde maxim 20 cursanţi.
Durata cursului: 1 lună de zile, sâmbăta între orele 9-14.
Înscrierea la curs: Cerere/solicitare însoţită de o copie după buletinul/cartea de identitate, pe office@fapr.ro. sau la sediul F.A.P.R. din str. Sfinţii Apostoli nr. 44, sector 5, de luni până vineri între orele 9-13.
Costul cursului: 700 lei. Se achită la sediul F.A.P.R. de către asociaţia de proprietari sau de către cursant, cu plata în maxim 2 rate (400 lei la înscriere, 300 lei în perioada de pregătire). La final se obţine “Diplomă de Merit”.

„Școala F.A.P.R. este prima școală din România în domeniu, cea mai experimentată, calitativă și eficientă !”
© Federația Asociațiilor de Proprietari din România – Radu Opaina

Poti descarca cererea tip de aici, in format word sau pdf:

Cerere inscriere curs presedinte.doc

Cerere inscriere curs presedinte.pdf