Ghidul proprietarului

ghidul-proprietarului-micAcest Ghid al proprietarului, in premiera in Romania, pune in prim plan PROPRIETARUL din blocul de locuinte din toate punctele de vedere: drepturi, obligatii, informare, actiune, riscuri, raspunderi, rezultate. Practic acest ghid este un abecedar al proprietarului pentru proprietatea sa si, de ce nu, pentru viata sa la bloc.

Pret: 20 lei 
Termen de livrare: maxim 24 de ore de la trimiterea prin e-mail a confirmarii platii

 

Prezentare

Problema majora actuala o reprezinta faptul ca majoritatea proprietarilor au aceeasi atitudine de chirias sau de locatar cum eram denumiti in trecut, cand statul roman era proprietarul locuintelor. Suntem proprietari in acte si in teorie dar in practica nu prea suntem proprietari. E bine si frumos cand stim ca avem, dar nu e deloc convenabil si confortabil atunci cand trebuie sa avem grija de ceea ce avem. Avem valoare pe vorbe, dar nu avem valoare pe fapte!

In timp foarte multi au profitat din plin de aceasta atitudine a proprietarului extrem de paguboasa pe termen mediu si lung. si, de ani de zile, profitorii ii insala pe proprietari si le distrug casele care se numesc blocuri si nu doar apartamente, si ii tin in intunericul distrugerii pana la epuizarea totala a tuturor resurselor.

De aceea trebuie, este obligatoriu, sa invatam proprietatea daca vrem sa o avem si sa o pastram in bune conditii!

Normalitatea la bloc inseamna ca proprietatea nu este un obiect de joaca. Vrem, nu vrem sa intelegem, PROPRIETATEA este ca si educatia, sanatatea, cultura. Trebuie invatata, aplicata, respectata si ingrijita. Cred si militez pentru ideea ca proprietatea sa fie invatata, ca disciplina de invatamant, de catre oameni inca din anii de liceu. Poate acest Ghid in viitor va fi baza ori cel putin piatra de temelie a unei programe scolare. Pana atunci insa prin acest Ghid trebuie sa devenim noi cei de azi cu adevarat proprietari pentru ca proprietatea sa dainuie in conditii bune, inclusiv si mai ales pentru generatiile urmatoare.

Cuprins

1. Ce este proprietatea
2. Vreau sa fiu proprietar. Cum imi aleg proprietatea
3. Drepturile si libertatile proprietarului
4. Obligatiile proprietarului
5. Cum verific costurile cu intretinerea la bloc
6. Fondul de rulment
7. Cum actioneaza proprietarul
8. Cine raspunde in fata proprietarului
9. Raspunderea proprietarului
10. Paguba facuta proprietarului. Cine si cum plateste
11. Raspunderea in comun pentru toti proprietarii
12. Riscurile proprietarului iresponsabil
13. Protectia proprietarului
14. Cum poate proprietarul depista administratorul incompetent, hot, corupt sau escroc
15. Infractiunea. Actiunea penala
16. Succesul proprietarului

Comenzi E-Book

Dupa achitarea Pretului afisat la Prezentarea cartii in contul RO39RNCB 0318 0292 8131 0001 deschis la B.C.R. pe numele OPAINA RADU, in termen de 24 ore, veti primi cartea dorita/e in format .pdf.

Dupa achitarea sumei trimiteti pe office@fapr.ro mesajul:

“Am achitat suma de ……….. lei pentru achizitionarea cartii/cartilor …………………. in format .pdf  pentru persoana fizica/juridica ……………….. Nr. tel. ……………………..

Trimiterea cartii/cartilor se va face pe adresa de e-mail ……………………

Imi asum raspunderea juridica, materiala si civila de a nu comercializa cartea/cartile primite fara acordul autorului.”

Atentionare:
Recomandam sa nu utilizati e-mail de tip @yahoo.com. Daca utilizati e-mail de tip yahoo.com va trebui sa cautati in spam corespondenta primita de la office@fapr.ro.