Pentru absolventii primului curs de pregatire profesionala a administratorilor de imobile organizat de F.A.P.R.

CURS DE SPECIALIZARE PENTRU ADMINISTRATORII DE IMOBILE

– CURS SUSPENDAT –

Dupa o perioada de pregatire si de practica in cadrul asociatiilor de proprietari se impune, asa cum de altfel se obisnuieste in oricare alta meserie, o specializare a dvs. intrucat au avut loc importante modificari legislative, in special in domeniul fiscalitatii, cat si schimbari majore in tehnica administrarii unei asociatii de proprietari.

F.A.P.R. isi doreste ca printr-un nou curs, de specializare, adresat numai administratorilor care au urmat primul curs organizat de F.A.P.R., sa faca un pas important spre o noua etapa in dezvoltarea sistemului asociatiilor de proprietari din Romania. Un pas in evolutia sistemului si conform cerintelor Uniunii Europene. Un pas spre binele administratorilor si, in primul rand, spre binele proprietarilor, beneficiari ai serviciilor de administrare. O buna pregatire si la zi din toate punctele de vedere asigura tuturor celor implicati o munca usoara, eficienta, castig pe masura si calitatea muncii prestate.

Administratorii pregatiti si specializati de F.A.P.R. vor avea mereu prioritate in fata altor persoane atunci cand F.A.P.R. are nevoie de personal pentru activitatea de administrare pe care o desfasoara la asociatiile de proprietari.

Durata cursului:

7 saptamani, 1 zi pe saptamana, sambata intre orele 9-13.

Participarea la curs este in ordinea inscrierilor. Dupa absolvirea cursului se va da un test final scris iar absolventii vor primi din partea F.A.P.R. un Certificat de specializare.

Inscrierea la curs:

Din timp pe baza de cerere tip, insotita de copia dupa Certificatul de absolvire/pregatire profesionala obtinut la primul curs si copia dupa B.I/C.I. Solicitantii trebuie sa retina numarul de inscriere! Este numarul de ordine. Cursul va incepe atunci cand se va forma o serie de minim 50 de cursanti. Puteti sa va inscrieti, cand doriti, incepand chiar cu ziua de maine!

Costul cursului, platibil inainte cu 2 saptamani de data inceperii cursului, este:

  • Pentru persoane fizice si juridice (asociatii de proprietari, firme): 340 lei;
  • 20 % reducere (272 lei) pentru asociatiile de proprietari membre cotizante ale Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania, cu plata cotizatiei la zi.

Data de incepere a cursului, locul de desfasurare si conditiile de plata vor fi comunicate solicitantilor in timp util, prin telefon sau prin posta.Solicitantii sunt rugati sa comunice orice modificare aparuta in timp fata de datele mentionate pe cerere.

Poti descarca cererea tip de aici, in format word sau pdf:

Cerere inscriere curs specializare administrator.doc

Cerere inscriere curs specializare administrator.pdf

GALERIE FOTO

« 1 of 8 »