R.A.D.E.T. Bucuresti face militie si vrea sa ia bani de la debransati!

R.A.D.E.T. Bucuresti, institutie aflata in criza financiara, tehnologica si nu in ultimul rand manageriala a gasit una din solutiile necesare redresarii: sa ia bani de la debransati, adica de la cei care … nu mai consuma apa calda si caldura din sistemul de stat!!!

Cum: In blocurile din Bucuresti un numar de aproximativ 30.000 apartamente s-au debransat de la sistemul R.A.D.E.T. adica de la apa calda si incalzire. Ca urmare numarul persoanelor conectate la sistemul de apa calda din blocurile de locuinte a scazut in total pe Bucuresti cu cel putin 80.000 de persoane. R.A.D.E.T. Bucuresti care poate nu mai are ce face (toate lucrurile merg bine!), probabil din cauza scaderii consumurilor facturate deci a veniturilor, a “cercetat” pe teren, adica a facut militie pe banii cetatenilor (ca de, consumatorii sunt vinovati de criza financiara a R.A.D.E.T. !) si prin specialistii sai a verificat in listele de plata ale asociatiilor numarul persoanelor care locuiesc in bloc si a tras concluzia ca pe factura de apa calda sunt mai putine persoane decat cele fizic existente in bloc. Pai daca s-au debransat cum sa mai fie facturati stimati functionari de la R.A.D.E.T.?

Prin adrese amenintatoare si jignitoare someaza asociatiile sa actualizeze numarul de persoane adica sa declare toate persoanele din bloc (inclusiv cele care s-au debransat) altfel, “R.A.D.E.T. va proceda la recalcularea consumurilor de apa calda corespunzator numarului de persoane constatat in teren”!!! Adica debransatii sa fie introdusi la plata apei calde furnizata de R.A.D.E.T.! Adica vreo 12 Miliarde de lei pe luna de la debransati!

Stimati colegi din mass-media romana problemele sunt foarte grave la nivelul R.A.D.E.T. Bucuresti iar cei care platesc din greu pentru aceste probleme si sunt purtati pe drumuri aiurea sunt din pacate cetatenii Bucurestiului.